skip to Main Content
Bel ons

Hulp van ons timmerbedrijf in Haren

Heeft u behoefte aan de hulp van een vakkundig timmerbedrijf in Haren? Benader dan de vakmensen van Bouwbedrijf Menno Bakker. U kunt bij ons aankloppen voor hulp op het gebied van timmerwerken als verbouwingen, onderhoud en restauraties. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van bouw- en timmerwerkzaamheden. Wij verzorgen het complete project in Haren van A tot Z, van ontwerp tot de afronding. Wenst u zelf aan de slag te gaan met een aanbouw of verbouwing? Kies dan voor onze deskundige assistentie en adviezen. Voor meer informatie over het werk van ons timmerbedrijf of mogelijkheden die wij bieden, neemt u contact met ons op.

Nieuwbouw, aanbouw en verbouw door ons timmerbedrijf in Haren

Een goede en betrouwbare partner mag niet ontbreken bij het realiseren van een nieuwbouwwoning of het uitvoeren van een verbouwing. Wij van Bouwbedrijf Menno Bakker willen graag die partner voor u zijn. Wij gaan dan eerst het gesprek met u aan om uw wensen en idee├źn in kaart te brengen. Wanneer wij alles duidelijk hebben, maken wij een ontwerp. Wanneer u akkoord gaat met dit ontwerp, gaan wij direct aan de slag met het uitvoeren van de verbouwing of renovatie. Wij hebben alle werkzaamheden van het proces in eigen beheer. Dit zorgt ervoor dat er zo min mogelijk tijd verloren gaat tussen het ontstaan van het idee en de realisatie hiervan. Voor meer informatie over de aanpak van ons timmerbedrijf bij u in Haren neemt u contact met ons op.

houten kozijn haren

Aannemer haren

Constructiewerk, reparatie en onderhoud

Moet er bij uw project in Haren constructiewerk worden uitgevoerd? Dan kunt u rekenen op het vakmanschap van Bouwbedrijf Menno Bakker. Daarnaast zorgen wij ook voor de nodige bewerkingen en reparaties. Bij een renovatie of nieuwbouwwoning moet er regelmatig een staalconstructie worden verwezenlijkt. Onze vakmensen hebben alle kennis en vaardigheden in huis om dit realiseren. Voor de constructies maken we gebruik van staal. De materialen moeten uiteraard zo lang mogelijk mee gaan. Om het materiaal te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zullen wij het nabehandelen en antiroest technieken toepassen. Neem contact met ons op en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Haren voor het realiseren van een staalconstructie, het nabehandelen, een reparatie of onderhoud.

Neem contact met ons op

Neem zo snel mogelijk contact met ons op, wanneer u ons timmerbedrijf in Haren wilt inschakelen voor een aanbouw, verbouw, constructiewerk, onderhoud of reparatie of u behoefte heeft aan meer informatie over onze werkwijze. U kunt ons bereiken via 050-4095918 en info@bouwbedrijfmhbakker.nl. Wij gaan als timmerbedrijf in Haren dan zo snel mogelijk aan de slag met uw project.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Back To Top