skip to Main Content
Bel ons

Las- en constructiewerk

U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende lasverbindingen. Bewerkingen, reparaties en klein constructie-, laswerk kunnen wij direct voor u uitvoeren.

Tevens kunt u bij Bouwbedrijf Menno Bakker terecht voor het vervaardigen van staalconstructies voor nieuwbouw en restauratie. Er wordt gewerkt vanaf tekening maar ook aan de hand van schetsen of maquettes.

Afwerking door ons bouwbedrijf

Wij hanteren verschillende nabehandelings -en antiroesttechnieken. Afwerking in elke kleur mogelijk. Op deze manier kunnen wij u een totaaloplossing bieden vanaf tekening tot en met gereed product.

Altijd maatwerk naar uw ontwerp. Neem contact op met onze aannemer om uw constructiewerk in Drenthe of Groningen te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor constructiewerk

U kunt gratis inzicht krijgen de de kosten voor uw constructiewerk. Vertel ons uw wensen, dan nemen we snel contact op om u een helder kostenplaatje te geven. U kunt hiervoor gebruik maken van het contactformulier, bellen naar: 050-4095918 of mailen naar: info@bouwbedrijfmhbakker.nl. We denken tevens graag met u mee over de beste oplossing voor uw situatie.

Aannemer Drenthe

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top