skip to Main Content
Bel ons

Menno Bakker, voor al uw timmerwerken in Drenthe

Bent u per direct op zoek naar een timmerbedrijf in Drenthe? Bouwbedrijf Menno Bakker is uw specialist voor al uw timmerwerken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de nodige expertise in huis om elke klus tot een succesvol einde te brengen. Of u nu uw woning gaat verbouwen of een renovatie behoeft. Bent u benieuwd wat wij als timmerbedrijf voor uw woning in Drenthe kunnen betekenen? Wij vertellen u graag meer over onze diensten.

Bouw en verbouw

Ons timmerbedrijf kunt u in Drenthe onder andere inzetten voor uw bouw en verbouw. Heeft u een stuk grond gekocht? Wilt u uw woning laten verbouwen? Of wenst u een aanbouw? Ook voor advies omtrent een interne verbouwing kunnen wij u van dienst zijn. Misschien bent u van plan zelf uw woning te verbouwen en wenst u praktische en deskundige assistentie. Onze professionals kunnen uw project vanaf het ontwerp tot aan de laatste fase van de bouw verzorgen. Neem gerust contact met onze adviseur op indien u meer informatie over onze bouw en verbouw wenst.

Aannemer Drenthe

houten kozijn drenthe

Constructiewerk

Ook voor uw las en constructiewerk kunt u ons timmerbedrijf in Drenthe inschakelen.
Wij kunnen alle voorkomende lasverbindingen verzorgen. Of u nu kleine bewerkingen, reparaties of groot laswerk wilt laten uitvoeren. Bovendien kunnen wij ook staalconstructies voor uw nieuwbouw en restauratie vervaardigen. Denk aan constructiewerk van verschillende materialen, zoals staal, roestvrij staal en aluminium. Wij werken aan de hand van deskundige bouwtekeningen en gebruiken tevens schetsen en maquettes.
Wist u dat wij ook de afwerking van uw project geheel kunnen verzorgen? Wij kunnen verschillende nabehandelings- en antiroest technieken toepassen. Zo bieden wij u, van de tekening tot een eindproduct, een totaaloplossing. Of dit nu maatwerk naar uw eigen ontwerp is, of dat u ons het ontwerp laat verzorgen, ons timmerbedrijf staat in Drenthe voor u klaar.

Schakel ons timmerbedrijf in Drenthe in

Wilt u direct ons timmerbedrijf in Drenthe inschakelen voor uw verbouwing of renovatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. U kunt ons bellen via: 050-4095918 of stuur een mail naar info@bouwbedrijfmhbakker.nl. Ons ervaren timmerbedrijf is u in Drenthe graag van dienst bij uw project!

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top