skip to Main Content
Bel ons

Hulp van ons timmerbedrijf in Assen

Zoekt u een vakkundig timmerbedrijf in regio Assen? Dan zit u helemaal goed Timmerbedrijf Menno Bakker. Wij staan voor u klaar met hulp bij al uw timmerwerken. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Heeft u behoefte aan assistentie bij zelfbouw? Ook dan kunt u rekenen op ons. Wanneer u ons inschakelt, zullen wij uw project van het begin tot het eind verzorgen. Op deze manier gaat er zo min mogelijk tijd verloren tussen het ontstaan van het idee en de realisatie hiervan. Wilt u meer te weten komen over ons Timmerbedrijf in Assen? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Nieuwbouw, aanbouw en verbouw door ons timmerbedrijf in Assen

Wij zijn graag uw betrouwbare partner bij het realiseren van een nieuwbouwwoning of een verbouwing van uw bestaande huis in Assen. Wij hebben uw wensen hoog in het vaandel staan en gaan daarom graag het gesprek met u aan om meer te ontdekken over uw ideeën. Wanneer uw wensen en ideeën volledig in kaart zijn gebracht, maken wij een ontwerp. Op basis van dit ontwerp wordt er uiteindelijk een prachtig eindresultaat verwezenlijkt dat helemaal overeenkomt met uw wensen. Laat ons weten waar u ons timmerbedrijf voor wil inschakelen in Assen. Gaat u voor een aanbouw, verbouwing, nieuwbouw of wenst u onze deskundige en praktische assistentie bij zelfbouw?

dakrenovatie assen

Timmerwerk assen

Constructiewerk, reparatie en onderhoud

Wanneer u een nieuwbouwwoning wilt realiseren of een renovatie wilt laten uitvoeren, is het vaak noodzakelijk om verschillende metaalconstructies te realiseren. Wij van timmerbedrijf Menno Bakker zijn in staat om deze constructies te realiseren. Wij zorgen voor alle verschillende bewerkingen, reparaties en constructiewerkzaamheden uitvoeren. De constructies worden gemaakt van de beste materialen. Om de duurzaamheid van de constructies te verhogen, behandelen we het materiaal na en passen wij antiroest technieken toe. Neem contact met ons op vanuit Assen en wij komen zo snel mogelijk bij u langs om een staalconstructie te realiseren, de nabehandeling te verzorgen, voor een reparatie of onderhoud in Assen.

Neem contact met ons op

Wenst u ons timmerbedrijf in Assen in te schakelen voor een aanbouw, verbouw, constructiewerk, onderhoud of reparatie? Of heeft u vragen over onze werkwijze? Bel dan naar telefoonnummer 050-4095918of mail via info@bouwbedrijfmhbakker.nl. Wij gaan als timmerbedrijf in Assen dan zo snel mogelijk aan de slag met uw project.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top