skip to Main Content
Bel ons

Professioneel bouwbedrijf in de regio Drenthe

Staan er bij u plannen klaar om een nieuw huis te laten bouwen of heeft u een verbouwing in de planning staan? En zoekt u hiervoor een bouwbedrijf die dit voor u kan verzorgen? Neem dan contact op met ons. Bouwbedrijf Menno Bakker verzorgt nieuwbouw en verbouwingen in Drenthe en doet dat met groot vakmanschap. Ons bouwbedrijf in Drenthe heeft al vele projecten afgeleverd waar zowel wij als de afnemers er trots op zijn. Twijfel niet langer en schakel ons als uw bouwexpert in om uw huis te realiseren.

Het bouwbedrijf voor elke bouwklus in Drenthe en omgeving

Bouwbedrijf Menno Bakker staat in principe klaar voor elke bouwklus die er maar te bedenken is maar ons specialisme is nieuwbouw en verbouwingen. Ons bouwbedrijf in Drenthe kan nieuwbouw realiseren waarbij we alles verzorgen vanaf de tekening tot en met de aflevering en voor verbouwingen leveren we zowel uitbreidingen voor woningen als complete verbouwingen van badkamers. Met een badkamer door ons verzorgd heeft u de garantie dat u jarenlang plezier heeft zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het installatiewerk. Maak gebruik van deze vakkennis.

Bouwbedrijf drenthe

Een prachtig nieuwe badkamer

Wij zijn als bouwbedrijf ook gespecialiseerd in het verbouwen van badkamers in Drenthe. Veel is mogelijk tegenwoordig en wij denken met u mee en geven adviezen waar u wellicht nog nooit aan gedacht heeft. Wat denkt u ervan om uw badkamer uit te laten bouwen onder een schuin dak met een kantelraam boven het bad. Het geeft een uitstraling in de badkamer die niet te vergelijken is met welke andere lichtval dan ook. Met onze creativiteit bent u verzekerd van een unieke badkamer die jarenlang plezier geeft.

Nieuwbouw vanaf de tekening

Wij leveren als bouwbedrijf in Drenthe ook nieuwbouw. Wij verzorgen het hele traject voor u vanaf de tekening tot en met de oplevering. Wij bieden u ook graag de mogelijkheden aan van onze werkplaatsen waar wij hout, ijzer en staal kunnen bewerken.
Wilt u een voordeur laten plaatsen die u maar niet kunt vinden in de bestaande assortimenten dan maken wij die deur gewoon voor u. En datzelfde doen we voor een prachtig mooi hek geplaatst op de oprit van uw nieuwe huis. Dé allround aannemer in Drenthe.

bouwbedrijf drenthe

Op zoek naar een bouwbedrijf regio Drenthe? Neem contact op

Bent u nog steeds op zoek naar een bouwbedrijf in Drenthe? Neem dan nu contact op met ons. Maak gebruik van onze vakkennis en laat ons bij u in Drenthe langskomen om u een messcherpe offerte te geven voor uw bouwproject. U kunt ons telefonisch bereiken op  050-4095918, u kunt ook een mail sturen naar: info@bouwbedrijfmhbakker.nl.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top