skip to Main Content
Bel ons

Onze aannemer gaat voor u de steiger op in Zuidlaren

Bent u op zoek naar een aannemer in Zuidlaren die uw nieuwbouw project kan verzorgen of zoekt u een aannemer om de verbouwing van uw huis te verzorgen. Neem dan contact op met ons. Bouwbedrijf Menno Bakker is de vakman voor elke bouwklus. Wij verzorgen nieuwbouw en verbouwingen in Zuidlaren met louter en alleen vaklieden die weten hoe een bouwklus gemaakt moet worden. Onze vaklieden zijn trots op hun werk en hebben er plezier in om voor u in de steigers te staan.

Het bouwbedrijf dat alles bouwt

Wij zijn niet zomaar de eerste de beste aannemer in Zuidlaren. Met onze vaklieden en onze twee werkplaatsen kunnen wij vrijwel iedere klus aan in de bouw. Bouwbedrijf Menno Bakker levert nieuwbouw in Zuidlaren waar iedereen van kan zeggen dat het de pareltjes zijn in de buurt en verbouwen uw woonkamer of badkamer op die manier die u totaal niet had kunnen dromen toen u uw plannen maakte. Maak gebruik van onze vakkennis en liefde voor de bouwvak en laat ons uw project realiseren.

Bouwbedrijf Zuidlaren

Nieuwbouw waar trots op zijn plaats is

Wij zijn de aannemer in Zuidlaren die alleen nieuwbouw aflevert totdat wij er tevreden over zijn. Want een nieuwe woning, kantoor of bedrijfspand moet de jaren kunnen doorstaan. Wij zijn trots op de projecten die wij afgeleverd hebben. Niets mooier wanneer mensen zeggen dat ze dat éne huis in Zuidlaren zo mooi vinden en dat wij kunnen zeggen dat wij de aannemer zijn geweest die dat gebouwd heeft.

Onze mogelijkheden

Lees hieronder onze mogelijkheden die wij aan kunnen bieden:

  • Nieuwbouw woningen, kantoren en bedrijven
  • Verbouwingen
  • Uitbreidingen keukens, woonkamers en badkamers
  • Eigen timmerwerkplaats
  • Kozijnen op maat
  • Ramen en deuren op maat
  • Staalconstructies

aannemer zuidlaren

Verbouwingen met een verrassend resultaat

Wij verzorgen ook verbouwingen in Zuidlaren en omgeving. Wilt u uw huiskamer of keuken laten verbouwen of wilt u uitbreiden? Wij kunnen dat verzorgen. Met onze vaklieden maken we er iets moois van en leveren een resultaat af waar u alleen maar van heeft kunnen dromen. Ervaar onze creativiteit als aannemer in het zoeken naar oplossingen om net dat beetje extra uit een verbouwing te halen.

Aarzel niet langer en bel onze aannemer in Zuidlaren

Heeft u bouwplannen maar twijfelt u nog steeds. Neem dan dé aannemer uit Zuidlaren in de hand om uw project te verzorgen. Wij komen graag langs bij u in Zuidlaren om de mogelijkheden met u te bespreken. U krijgt dan een messcherpe offerte van ons die vrijblijvend is en die u rustig kunt vergelijken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar: 050-4095918. Mailen mag ook naar: info@bouwbedrijfmhbakker.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Back To Top