skip to Main Content
Bel ons

Nieuwbouw en verbouwingen in Groningen

Zoekt u een aannemer in Groningen die huizen bouwt waar men trots op kan zijn? En zilt u het liefste een aannemer die vaklieden in dienst heeft die allemaal top specialisten zijn in hun eigen vakgebied? Neem dan contact op met ons. Bouwbedrijf Menno Bakker levert nieuwbouw en verbouwingen in Groningen dat er zijn mag en verzorgt uw verbouwing met een resultaat wat niemand verwacht had. Wij zoeken de mogelijkheden op om net dat beetje extra uit een project te halen.

Ervaren aannemer in Groningen

Bouwbedrijf Menno Bakker is niet zomaar een aannemer in Groningen. Wij zijn vaklieden die het uiterste halen uit een bouwproject en leveren niets anders dan kwaliteit. Wij hebben twee eigen werkplaatsen waar wij de kozijnen en deuren voor een bouwproject kunnen maken. In onze tweede werkplaats in Groningen verzorgen wij als aannemer metaal constructies en kunnen we ijzersmeedwerk produceren van de hoogste kwaliteit.

Uw nieuwbouw door ons verzorgd

Wij verzorgen nieuwbouw voor particulieren en bedrijven. Wij zijn de aannemer in Groningen die net dat beetje extra uit een nieuwbouwproject haalt.

Aannemersbedrijf Groningen

Laat ons het hele traject afhandelen en u bent verzekerd van een resultaat dat professioneel is uitgevoerd, dat met creativiteit tot stand is gekomen en wat garant staat voor jaren woon en werkplezier.

Een verbouwing op maat

Wij verzorgen ook verbouwingen en uitbreidingen aan woningen en bedrijven in Groningen. Zoekt u een aannemer voor de verbouwing van uw badkamer dan regelen wij dat met alle plezier voor u. Onze vaklieden zorgen ervoor dat al het installatiewerk professioneel en netjes wordt uitgevoerd zodat u jarenlang zorgeloos plezier kunt hebben van uw verbouwing. Ervaar onze creativiteit als aannemer in het aanbrengen van oplossingen en overtuig uzelf van onze kwaliteit.

Onze mogelijkheden op een rijtje

 • Nieuwbouw
 • Verbouwingen en uitbreidingen
 • Eigen timmerwerkplaats
 • Kozijnen op maat
 • Ramen en deuren op maat
 • Nabehandeling en antiroest technieken.
 • Afwerking in elke kleur mogelijk.

Aannemer Groningen

Maak kennis met de mogelijkheden van onze aannemer in Groningen

Wilt u meer weten van ons en onze mogelijkheden? Bel ons dan. Dan komen wij bij u langs in Groningen om u te laten zien wat wij allemaal kunnen. Wij willen u graag overtuigen dat wij de aannemer in Groningen zijn waar u naar zoekt. U krijgt van ons een geheel vrijblijvende offerte die u rustig kunt vergelijken met de beste prijs die u zich maar kan indenken. U kunt bellen naar: 050-4095918 of mailen naar: info@bouwbedrijfmhbakker.nl.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Back To Top