skip to Main Content
Bel ons

Professionele Aannemer regio Drenthe

Bent op u zoek naar een aannemer in Drenthe die uw nieuwbouw project kan verzorgen? Of heeft u een verbouwing op stapel staan en zoekt u hiervoor een aannemer die met u meedenkt en creatief is in het bedenken van oplossingen om net dat beetje extra eruit te halen? Neem dan contact op met ons. Bouwbedrijf Menno Bakker verzorgt nieuwbouw en verbouwingen met groot vakmanschap en zorgt ervoor dat u een stukje bouwwerk krijgt waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Het mooiste nieuwbouw huis

Wij zijn als aannemer vooral gespecialiseerd in het bouwen van nieuwbouw projecten. En dat doen we als het gevraagd wordt vanaf de tekening tot en met de oplevering. Wij hebben voor elk vakgebied onze specialisten klaar staan voor u om het maximale uit uw bouwproject te halen. Wij zijn dagelijks als aannemer actief in Drenthe en komen dan ook graag langs bij u om u ervan te overtuigen het bouwbedrijf zijn voor uw bouwproject.

Allround aannemer regio Drenthe

Bouwbedrijf Menno Bakker is een allround aannemer in Drenthe die vrijwel welke klus kan klaren in de bouwvak. Onze vaklieden gaan maar wat graag de steiger op voor u en hebben er plezier in om vakwerk af te leveren waar ze trots op kunnen zijn. Wij hebben de metselaars, elektriciens, stukadoors en timmerlieden voor u klaar staan in Drenthe om van uw bouwklus een puik stukje vakwerk te maken dat er zijn mag.

Verbouwingen geheel op maat

Wij verzorgen ook verbouwingen. En dan vooral verbouwingen in woningen in Drenthe zoals uitbreidingen van huiskamers en keukens maar ook badkamers. Als aannemer vinden wij het erg belangrijk dat wij de mogelijkheden aandragen om net dat beetje extra uit een project te halen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een badkamer met een schuin dak waarbij een dakraam boven het ligbad is geplaatst. Het maakt uw nieuwe badkamer erg speciaal en sfeervol door het daglicht dat van bovenaf in de badkamer binnen komt.

Bouwbedrijf drenthe

Op zoek naar een aannemer in Drenthe? Neem contact op

Zoekt u nog steeds een aannemer in Drenthe voor uw bouwproject? Aarzel dan niet langer en neem contact op met ons. Wij kunnen met u afspreken om bij u langs te komen waarbij wij u de mogelijkheden laten zien die wij kunnen aanbieden. En uiteraard krijgt u dan van ons een scherp geprijsde offerte voor uw project die u rustig kunt vergelijken met andere aanbiedingen die u al heeft. Voor een professionele aannemer in Drenthe neemt u contact op met Bouwbedrijf Menno Bakker. U kunt bellen naar: 050-4095918 of mailen naar: info@bouwbedrijfmhbakker.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Back To Top