skip to Main Content
Bel ons

Uw badkamer laten verbouwen door een specialist in Groningen

Bent u van plan om uw badkamer te laten verbouwen in Groningen en zoekt u hiervoor een aannemer die het allemaal kan regelen voor u? Neem dan contact op met ons. Bouwbedrijf Menno Bakker verzorgt renovaties van badkamers in Groningen en doet dat met groot vakmanschap en veel mogelijkheden. Een badkamer verbouwen in Groningen is niet nieuw voor ons. Een badkamer verbouwen is voor ons een serieuze klus waar we veel aandacht aan besteden en waar kwaliteit voorop bij hoort te staan. Wij hebben hier jarenlange ervaring in en zorgen voor het gewenste resultaat in uw badkamer.

Uw badkamer verbouwen met vakmanschap

Bouwbedrijf Menno Bakker levert niet zomaar even een nieuwe badkamer op. Een badkamer verbouwen vereist vakmanschap en gebruik van de beste materialen en het beste sanitair. Wij leveren een badkamer in Groningen af met een garantie dat u nog jarenlang plezier zult beleven en geen zorgen heeft over de kwaliteit van het installatiewerk. Een badkamer verbouwen in Groningen is voor ons geen enkel probleem omdat we met ons netwerk vaklieden in Groningen beschikbaar hebben die de mooiste badkamers kunnen installeren.

badkamer verbouwen wastafel

Badkamer verbouwen in Groningen, de mogelijkheden

Wij leveren bij het verbouwen van badkamers alleen de beste materialen en sanitair. Alle bekende topmerken kunnen wij leveren. Wij installeren vloerverwarming op elektra of we sluiten de vloerverwarming aan op het bestaande leiding netwerk. Onze whirlpools zijn van topkwaliteit en zijn gemakkelijk te onderhouden. We installeren deze whirlpools ook zodanig dat deze altijd gemakkelijk toegankelijk is voor onderhoud.

Meer dan badkamers verbouwen

Wij verbouwen in Groningen niet alleen badkamers maar ook uitbreidingen van woningen en verbouwingen van woonkamers en kantoren. Naast badkamer verbouwen verzorgen wij ook nieuwbouw en andere verbouwingen zoals uitbreidingen van woningen. We leveren totaal pakketten af waarbij het hele traject kunnen verzorgen vanaf de tekening tot en met de aflevering. Hierdoor staat u nauw met ons in contact en kunt u tijdens het traject altijd met vragen bij ons terecht.

Uw badkamer verbouwen in Groningen? Neem contact met ons op

Wilt u uw badkamer verbouwen en zoekt u hier een aannemer voor die dit kan verzorgen? Neem dan nu contact met ons op. Wij geven u de beste offerte die geheel vrijblijvend is en die u rustig kunt vergelijken met de andere aanbiedingen die u heeft. Een badkamer verbouwen in Groningen is ons dagelijks werk en doen wij met veel passie. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 050-4095918. U kunt ons ook een mailtje sturen via info@bouwbedrijfmhbakker.nl.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top