skip to Main Content
Bel ons

Uw verbouwing in Groningen verzorgd door de vakman

Heeft u plannen om te verbouwen en zoekt u hiervoor een vakman in Groningen die dit kan verzorgen? Neem dan contact op met ons. Bouwbedrijf Menno Bakker is de specialist in het verbouwen in Groningen. Wij verbouwen badkamers, woningen en kantoren in Groningen en doen dat alleen met de beste vaklieden die er te krijgen zijn. Laat ons u ervan overtuigen dat u bij ons aan het beste adres bent voor het verbouwen in Groningen.

De allround aannemer voor verbouwingen

Bouwbedrijf Menno Bakker is de expert op het gebied van verbouwen. Verbouwen in Groningen is dagelijks werk voor ons waarbij we gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van specialisten die de verbouwing tot in de puntjes kunnen verzorgen.

Badkamers met allure

Onze badkamers blinken uit in hun allure. En dit bereiken we door creatief mee te denken met onze klanten en oplossingen aan te bieden waar u nog nooit aan gedacht heeft. Wij hebben het juiste gevoel om een badkamer technisch zo op te leveren dat het allemaal goed in elkaar zit. Maar we vergeten daarbij het uiterlijk zeker niet. Want een badkamer moet er gewoon goed uitzien. Wij zorgen daarvoor. Wij verbouwen graag voor u uw badkamer in Groningen

Uw woning in Groningen verbouwen

We kunnen uiteraard ook uw woning uitbreiden. Meestal zijn er voldoende mogelijkheden om uw woning te vergroten. Denkt er bijvoorbeeld aan dat u uw huidige garage laat uitbouwen en een deel ervan bij de woning betrekt. Dat is twee vliegen in één klap slaan.
Andere mogelijkheden zijn het uitbreiden van de woonkamer op een gedeelte van de tuin.

verbouwen groningen

Meer dan verbouwen

Wij zijn niet alleen werkzaam in het verbouwen maar verzorgen ook nieuwbouw. Wij hebben al vele nieuwbouw projecten afgeleverd in Groningen waar we trots op zijn. Informeer eens naar onze mogelijkheden die wij ook op dit gebied kunnen leveren.

Twee werkplaatsen

Wij hebben ook twee werkplaatsen beschikbaar waar we hout, ijzer en staal kunnen bewerken. Zoekt u dus tijdens de verbouwing in Groningen ook naar een mooie nieuwe deur die niet te krijgen is in de bouwmarkten? Dan maken wij die deur gewoon voor u.

Verbouwen in Groningen? Schakel ons bouwbedrijf nu in!

Wilt u meer weten van ons en wilt u weten van wij kunnen regelen? Neem dan contact op met ons. Wij zijn de specialisten voor het verbouwen in Groningen. Maak een afspraak met ons en wij komen bij u langs in Groningen om u de mogelijkheden te laten zien van ons bouwbedrijf. U krijgt dan van ons een messcherpe offerte die geheel vrijblijvend is en wij garanderen u topklasse wanneer u de verbouwing door ons laat uitvoeren.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top