skip to Main Content
Bel ons

Hulp van ons timmerbedrijf in Zuidlaren

Wenst u de hulp van een vakkundig timmerbedrijf in Zuidlaren of omgeving? Schakel dan de vakmensen van Bouwbedrijf Menno Bakker in. Wij helpen u met allerhande timmerwerken zoals nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Welk project wij ook aangaan in Zuidlaren, wij houden het beheer volledig in eigen handen, zodat alles verloopt zoals u dat wenst. Gaat u zelf aan de slag met een verbouwing? Dan staan wij u graag bij met de nodige assistentie en adviezen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze aanpak of het maken van een afspraak.

Nieuwbouw, aanbouw en verbouw door ons timmerbedrijf in Zuidlaren

Tijdens de verbouwing van uw woning in Zuidlaren of de realisatie van een nieuwbouwwoning is het belangrijk dat u een goede en betrouwbare partner in de arm neemt. Timmerbedrijf Menno Bakker is die betrouwbare partner die u zoekt. Wij gaan graag met u aan de slag om een prachtig resultaat te verwezenlijken. Bij het maken van een ontwerp nemen wij uw wensen als uitgangspunt. Tijdens een gesprek zetten wij alles op een rij. Vervolgens kunnen we aan de slag gaan. Wij verzorgen het project van A tot Z. Op deze manier gaat er zo min mogelijk tijd verloren tussen het ontstaan van het idee en de realisatie hiervan. Wilt u meer te weten komen over het realiseren van een aanbouw, verbouwing of nieuwbouw in Zuidlaren? Of wenst u onze praktische assistentie bij zelfbouw? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

dakrenovatie zuidlaren

Timmerwerk zuidlaren

Constructiewerk, reparatie en onderhoud

Zoekt u een vakman om constructiewerk uit te voeren in Zuidlaren? Dan zit u helemaal goed bij ons timmerbedrijf. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in het vervaardigen en het uitvoeren van bewerkingen en reparaties. Wilt u een nieuwbouwwoning of renovatie laten realiseren? Dan moeten er vaak staalconstructies worden gerealiseerd. Wij helpen u hier graag mee. We maken gebruik van zeer sterke materialen. Uiteraard wilt u dat de constructies zo lang mogelijk meegaan en daarom kunnen wij het materiaal nabehandelen en antiroest technieken toepassen. Mail of bel en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met het realiseren van een staalconstructie, het nabehandelen, een reparatie of onderhoud in Zuidlaren.

Neem contact met ons op

Wenst u ons timmerbedrijf in te schakelen voor een aanbouw, verbouw, constructiewerk, onderhoud of reparatie. Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Benader ons dan via telefoonnummer 050-4095918 of mail naar info@bouwbedrijfmhbakker.nl. Wij gaan als timmerbedrijf in Zuidlaren dan zo snel mogelijk aan de slag met uw project.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top