skip to Main Content
Bel ons

Hulp van ons timmerbedrijf in Vries

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig en betrouwbaar timmerbedrijf in regio Vries, bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Menno Bakker. Wij zijn ervaren en zeer kundig in het uitvoeren van alle soorten timmerwerken. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Daarnaast bieden wij assistentie bij zelfbouw. Wanneer u ons inschakelt, kunt u rekenen op deskundig advies en ouderwetse vakbekwaamheid. Schakel ons vandaag nog in en wij verzorgen uw project van A tot Z. Voor meer informatie over ons werk als timmerbedrijf in Vries of omgeving leest u verder of neemt u direct contact met ons op.

Nieuwbouw, aanbouw en verbouw door ons timmerbedrijf in Vries

Om een verbouwing of de realisatie van een nieuwbouwwoning tot een goed einde te brengen, is het belangrijk dat u een betrouwbare partner vindt. Ons timmerbedrijf is die partner die u nodig heeft. Wij vinden de wensen van u als klant erg belangrijk en gaan graag met u het gesprek aan om te ontdekken hoe wij uw project kunnen aanpakken. Wij houden het proces volledig in eigen beheer, van ontwerp tot oplevering. Op deze manier gaat er zo min mogelijk tijd verloren tussen het ontstaan van het idee en de realisatie hiervan. Wij kunnen zo in korte tijd het gewenste eindresultaat realiseren in Vries. Voor meer informatie over een aanbouw, verbouwing, nieuwbouw of onze deskundige en praktische assistentie bij zelfbouw neemt u contact met ons op.

dakrenovatie vries

Timmerwerk vries

Constructiewerk, reparatie en onderhoud

Ook voor constructiewerk kunt u aankloppen bij ons timmerbedrijf. Wij voeren alle voorkomende bewerkingen en reparaties uit. Bij de totstandkoming van een nieuwbouwwoning of renovatie is het regelmatig noodzakelijk om stevige staalconstructies te vervaardigen. Ook deze taak nemen wij op ons. Wij gebruiken de beste materialen, zoals staal. Om de levensduur van deze constructies en andere materialen te verlengen, zullen wij ze nabehandelen en gebruik maken van antiroest technieken. Mail of bel en wij gaan zo snel mogelijk aan de slag met het realiseren van een staalconstructie, nabehandelen, een reparatie of onderhoud in Vries.

Neem contact met ons op

Schakel vandaag nog ons timmerbedrijf in vanuit Vries voor een aanbouw, verbouw, constructiewerk, onderhoud of reparatie. Natuurlijk kunt ook contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze manier van werken. U kunt ons bereiken via 050-4095918 en info@bouwbedrijfmhbakker.nl. Wij gaan als timmerbedrijf in Vries dan zo snel mogelijk aan de slag met uw project.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Back To Top