skip to Main Content
Bel ons

Hulp van ons timmerbedrijf in Groningen

Hulp nodig van een vakkundig timmerbedrijf in regio Groningen? Dan zit u helemaal goed bij Bouwbedrijf Menno Bakker. Wij zijn het vertrouwde adres waar u terecht kunt voor al uw timmerklussen. Wij helpen u bijvoorbeeld met verbouwingen, onderhoud en restauraties. Wij zijn uw totaalpartner die de volledige zorg van uw bouwproject op zich neemt. Wilt u graag zelf aan de slag gaan met een verbouwing of restauratie? En heeft u behoefte aan deskundige assistentie en adviezen? Dan kunt u ook op onze hulp rekenen. Neem contact op met ons timmerbedrijf vanuit Groningen voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Nieuwbouw, aanbouw en verbouw door ons timmerbedrijf in Groningen

Het realiseren van een prachtige nieuwbouwwoning of het uitvoeren van renovatie wordt een stuk gemakkelijker met een goede en betrouwbare partner aan uw zijde. Bouwbedrijf Menno Bakker is die partner voor u. Bij ieder project nemen wij de wensen van u als klant als uitgangspunt. Tijdens een gesprek proberen een goed beeld te krijgen van wat u wilt. Op basis hiervan maken wij een ontwerp en gaan wij aan de slag met het project. Alle werkzaamheden die tijdens het project worden uitgevoerd zijn in eigen beheer. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er zo min mogelijk tijd verloren gaat tussen het ontstaan van het idee en de realisatie hiervan. Wilt u meer te weten komen over de aanpak van ons timmerbedrijf in Groningen? Neem dan contact met ons op.

Aannemer groningen

houten kozijn groningen

Constructiewerk, reparatie en onderhoud

Zoekt u een specialist op het gebied van constructiewerk? Wij van Bouwbedrijf Menno Bakker hebben ook de nodige kennis en vaardigheden in huis om u te helpen. Wij vervaardigen alle voorkomende bewerkingen voeren ook de nodige reparaties uit. Wanneer er tijdens de bouw van uw nieuwbouwhuis of renovaties staalconstructies gemaakt moeten worden, kunt u op onze hulp rekenen. Wij maken constructies van staal. Deze constructies moeten zo lang mogelijk meegaan, daarom raden wij aan om het materiaal na te behandelen en antiroest technieken toe te passen. Wij helpen u hier graag mee. Bel of mail ons en wij komen zo snel mogelijk bij u langs in Groningen voor het realiseren van een staalconstructie, nabehandelen, een reparatie of onderhoud.

Neem contact met ons op

Schakel ons vandaag nog in voor het realiseren van een aanbouw, verbouwing, constructiewerk, onderhoud of reparatie in Groningen. Tevens kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie over de werkwijze van ons timmerbedrijf en de prijzen. Bel ons via 050-4095918 of mail naar info@bouwbedrijfmhbakker.nl. Wij gaan als timmerbedrijf in Groningen dan zo snel mogelijk aan de slag met uw project.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top