skip to Main Content
Bel ons

Een bouwbedrijf met hart voor het werk

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Zuidlaren voor uw verbouwing of een nieuwbouw project? En zoekt u bij voorkeur een bouwbedrijf dat alles kan verzorgen vanaf de tekening tot en met de oplevering? Dan bent u bij Bouwbedrijf Menno Bakker in goede handen. Wij leveren nieuwbouw en verbouwingen in Zuidlaren en hebben een eigen werkplaats waar wij kozijnen, ramen, deuren en staalconstructies kunnen maken. Laat uzelf overtuigen van onze vakkennis door ons uw klus te geven. Wij zorgen er dan voor dat u vakwerk afgeleverd krijgt waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Van alle markten thuis

Bouwbedrijf Menno Bakker is bekend met alle facetten in de bouwvak. Wij gebruiken alleen de beste vakmensen die uw project met vakmanschap het hart voor uw project afleveren. Alleen het beste is voor ons aanvaardbaar. In ons bouwbedrijf in Zuidlaren onze eigen werkplaats kunnen wij de mooiste deuren, ramen en kozijnen maken op maat alsmede staalconstructies en ijzerwerk om uw verbouwing of nieuwbouw helemaal het puntje van de zalm te maken.

Wij maken de deuren zelf

Wij kopen uiteraard deuren in als dat wenselijk is maar ons bouwbedrijf in Zuidlaren heeft de beschikking over een eigen werkplaats waar we het houtwerk zelf kunnen maken. Bent u op zoek naar een aannemer in Zuidlaren die dus meer kan dan kunnen wij de deuren en kozijnen op maat maken zoals u ze wilt hebben. Maak gebruik van onze vaktimmerlieden en laat hen die deur voor u maken die altijd in het oog zal blijven springen.

Bouwbedrijf Zuidlaren

Onze staalconstructies

Maar we gaan nog verder. Want naast onze timmerwerkplaats hebben we ook onze eigen staalconstructie werkplaats waar we zowel staal als ijzer kunnen bewerken. Welk bouwbedrijf in Zuidlaren kan dat aanbieden in Zuidlaren? We leveren ijzergietwerk en staalconstructies voor de constructie. Alle producten worden bewerkt om roest te voorkomen en zijn in vele kleuren leverbaar.

Een opsomming van ons werk:

 • Nieuwbouw woningen
 • Verbouwingen
 • Eigen timmerwerkplaats
 • Kozijnen op maat
 • Ramen en deuren op maat
 • Staalconstructies
 • Nabehandeling en antiroest technieken.
 • Afwerking in elke kleur mogelijk

Bouwbedrijf Zuidlaren

Neem contact op voor een offerte in Zuidlaren

Aarzelt u nog steeds in uw zoektocht naar het meest geschikte bouwbedrijf in Zuidlaren? Doe dat niet langer en neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs in Zuidlaren en geven u een offerte die geheel vrijblijvend is. U kunt uzelf er dan van overtuigen dat wij de aannemer zijn die uw verbouwing of nieuwbouw zo kan afleveren dat u goed onder de pannen zit. U kunt ons bellen op: 050-4095918 of mailen naar: info@bouwbedrijfmhbakker.nl.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Back To Top