skip to Main Content
Bel ons

Hulp van ons bouwbedrijf in Vries

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundig bouwbedrijf in Vries of omgeving, zit u helemaal goed bij Bouwbedrijf Menno Bakker. Onze ervaren en kundige werknemers helpen u graag met allerhande timmerklussen als nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Tevens bieden wij assistentie bij zelfbouw. Ons bouwbedrijf zorgt voor deskundig advies en werkt met een ouderwetse vakbekwaamheid. Wij houden het hele proces in eigen handen, van het ontstaan van het idee tot de realisatie hiervan. Op deze manier zorgen wij ervoor dat ieder aspect van het project verloopt zoals u dat wilt. Wilt u meer te weten komen over het werk van ons bouwbedrijf? Lees dan verder of neem direct contact met ons op.

Nieuwbouw, aanbouw en verbouw door ons bouwbedrijf in Vries

Bouwbedrijf Menno Bakker is uw betrouwbare partner, wanneer u een nieuwe woning wilt realiseren in Vries of wanneer u uw bestaande huis wilt laten verbouwen. Wij nemen uw wensen en ideeën als uitgangspunt bij het realiseren van uw nieuwe woning, aanbouw of verbouwing. Wij zullen daarom vooraf met u het gesprek aangaan en uw ideeën op papier uitwerken tot een ontwerp. Met dit ontwerp gaan wij aan de slag en zorgen wij voor een prachtig eindresultaat in Vries. Benader ons vandaag nog voor het realiseren van nieuwbouw, een aanbouw, advies op het gebied van een interne verbouwing of deskundige en praktische assistentie bij zelfbouw.

dakrenovatie bouwbedrijf vries

Timmerwerk bouwbedrijf vries

Constructiewerk, reparatie en onderhoud

Wanneer wij aan de slag gaan met het realiseren van een nieuwbouwwoning of een renovatie, moet er regelmatig constructiewerk worden uitgevoerd. Deze klus nemen wij ook voor onze rekening. Wij zorgen voor alle voorkomende bewerkingen, reparaties en constructiewerkzaamheden uit. Wij maken staalconstructies tijdens de bouw van uw huis of de renovatie en maken hierbij gebruik van sterke materialen als staal, aluminium en roestvrijstaal. Natuurlijk moet de constructie jarenlang meegaan, daarom behandelen wij het materiaal na en passen wij antiroesttechnieken toe. Op deze manier kunnen wij de duurzaamheid verhogen. Bel of mail ons voor het realiseren van een staalconstructie, de nabehandeling, reparatie of onderhoud in Assen.

Neem contact met ons op

Wilt u ons bouwbedrijf in Vries inschakelen voor een aanbouw, verbouw, constructiewerk, onderhoud of reparatie? Neem dan contact met ons op via 050-4095918of mail naar info@bouwbedrijfmhbakker.nl. Wij voorzien u dan ook graag van informatie over de werkwijze van ons bouwbedrijf bij uw project in Vries.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top