skip to Main Content
Bel ons

Professioneel bouwbedrijf regio Haren

Heeft u een nieuwbouw project en zoekt u een bouwbedrijf in Haren die dit voor u kan verzorgen? Of heeft u een verbouwing en heeft u naast de realisatie ook een aannemer nodig die advies kan geven en goed met u meedenkt? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Menno Bakker. Ons bouwbedrijf in Haren kan uw verbouwing vakkundig uitvoeren waarbij vakkennis en liefde voor de bouwvak bij ons voorop staat. Maak nu gebruik van onze expertise om uw verbouwing of nieuwbouw zo af te laten leveren dat u terecht kunt zeggen dat het vakwerk is wat er afgeleverd is en u er nog jarenlang van kunt genieten.

Allround bouwbedrijf in Haren

Bouwbedrijf Menno Bakker is het allround bouwbedrijf in Haren voor uw verbouwing, nieuwbouw en kleine klussen die moeten plaatsvinden in uw huis. Laat ons de tekening verzorgen van uw nieuwe woning en wij zorgen ervoor dat uw huis er eentje zal worden  dat er zijn mag. Laat onze vaklieden het werk uitvoeren waar ze dagelijks trots op zijn.

Verbouwingen op maat

Als bouwbedrijf in Haren leveren wij zowel nieuwbouw als verbouwingen. Onze vakmensen staan er klaar voor om uw nieuwe huis helemaal vanaf de grond op te trekken en er een puik stukje vakwerk van te maken. Voor verbouwingen leveren wij uitbreidingen van woningen, renovaties van badkamers en herstel werkzaamheden van vervallen delen van een woning.

Eigen werkplaatsen

Wij hebben onze eigen werkplaatsen om zowel staal als hout producten af te leveren zoals deuren, kozijnen en staal constructies. Een echte allround aannemer dus. Een opsomming van de werkzaamheden van ons bouwbedrijf in Haren kunt u hieronder lezen:

  • Eigen timmerwerkplaats
  • Kozijnen op maat
  • Ramen en deuren op maat
  • Staalconstructies
  • Nabehandeling en antiroest technieken.
  • Afwerking in elke kleur mogelijk

bouwbedrijf haren

Een nieuwbouw woning om trots op te zijn

Voor uw nieuwe huis trekken we alles uit de kast vanaf de tekening om er iets speciaals van te maken. Onze vaklieden zeggen nog jaren na aflevering vol trots dat zij dat éne huis hebben gebouwd. Maar ook onze klanten genieten na jaren nog steeds van hun mooie woning. Maak daar gebruik van door ons bouwbedrijf ook uw huis te laten bouwen in Haren.

Zoekt u een bouwbedrijf in Haren? Neem dan nu contact op

Aarzel niet langer en neem de proef op de som door ons bouwbedrijf langs te laten komen in Haren. Wij staan garant voor een puik stukje vakwerk waar zowel u als wij nog jarenlang trots op zullen zijn. Bel voor meer informatie naar 050-4095918 of vul het contactformulier in. Mailen kan ook naar: info@bouwbedrijfmhbakker.nl.Wij durven best te stellen dat wij het bouwbedrijf uit Haren kunnen zijn dat u zoekt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Back To Top