skip to Main Content
Bel ons

Professioneel bouwbedrijf in Groningen

Heeft u plannen om uw huidige woning te verbouwen of heeft u zelfs een geheel nieuwe woning in de planning staan en zoekt u hiervoor een bouwbedrijf in Groningen die dit kan verzorgen voor u? Dan bent u bij Bouwbedrijf Menno Bakker in goede handen. Wij verzorgen zowel nieuwbouw als verbouwingen, hebben twee werkplaatsen waar we kozijnen, deuren, metalen constructies en ijzerwerken produceren. Met ons als bouwbedrijf bent u altijd verzekerd van top kwaliteitsbouw wat haar waarde vele jaren zal behouden.

Bouwbedrijf voor elke klus in Groningen en omgeving

Bouwbedrijf Menno Bakker staat paraat voor vrijwel elke bouwklus maar onze specialiteit is het realiseren van nieuwbouw en uitgebreide verbouwingen. Heeft u plannen om uw woning in Groningen uit te breiden dan kunt u deze klus aan ons overlaten. Wij hebben de beste metselaars beschikbaar en voor elk ander vakgebied zoals elektra en waterleidingen hebben wij ook de beste vaklieden klaar staan voor u om de klus vakkundig te klaren.

Kleine en grote verbouwingen

Een verbouwing lijkt eenvoudig maar is het niet. Om de verbouwing in te passen in de bestaande bouw heeft u een specialist nodig die weet wat er allemaal mogelijk is en hoe het gerealiseerd kan worden. Ons bouwbedrijf in Groningen is de expert met verbouwingen. Wij zorgen ervoor dat de uitbreiding van een woonkamer een resultaat geeft dat er zijn mag. Maak gebruik van onze kennis en laat ons die verbouwing bij u verzorgen in Groningen waar zowel wij als u trots op kunnen zijn.

Twee werkplaatsen voor hout en staal

Wij zijn het bouwbedrijf in Groningen dat het allemaal kan maken voor u. Heeft u een hele speciale op maat gemaakte voordeur in gedachten dan maken we die voor u. Hetzelfde kunnen we met staal en ijzer. Zoek niet langer naar een standaard ijzeren hek wanneer u iets speciaals wilt hebben maar laat het door ons maken.

bouwbedrijf groningen

Een compleet nieuw huis

Uiteraard draaien wij onze handen niet om voor een compleet huis. Ons bouwbedrijf in Groningen kan het hele traject voor u uitvoeren vanaf de tekeningen tot en met de oplevering. We hebben al menig huis neergezet in Groningen waar we trots op zijn en waar de bewoners uitermate tevreden over zijn. Wij bieden ook adviezen aan voor de mogelijkheden van uw nieuwe woning.

Zoekt u een betrouwbaar bouwbedrijf in Groningen ? Neem nu contact op

Aarzel niet langer en neem contact met ons op voor de beste offerte die er te krijgen is. Ons bouwbedrijf in Groningen staat klaar voor u en onze medewerkers komen graag bij u langs in Groningen om de mogelijkheden door te nemen. U kunt bellen naar: 050-4095918 of mailen naar: info@bouwbedrijfmhbakker.nl.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top