skip to Main Content
Bel ons

Hulp van ons bouwbedrijf in Assen

Bent u op zoek naar een vakkundig bouwbedrijf in de regio Assen? Maak dan kennis met Bouwbedrijf Menno Bakker. Wij zijn een ervaren en betrouwbaar bouwbedrijf waar u terecht kunt voor al uw timmerklussen, zoals nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie. Daarnaast bieden wij assistentie bij zelfbouw. Schakelt u onze vakmensen in? Dan kunt u rekenen op deskundig advies en ouderwetse vakbekwaamheid. Als bouwbedrijf zijn wij in staat om het volledige proces in eigen beheer te houden, van ontwerp tot oplevering. Dit zorgt ervoor dat er weinig tijd verloren gaat tussen het ontstaan van het idee en de realisatie hiervan. Voor meer informatie over het werk van ons bouwbedrijf in Assen leest u verder of neemt u direct contact met ons op.

Nieuwbouw, aanbouw en verbouw door ons bouwbedrijf in Assen

Wilt u een nieuwbouwwoning laten realiseren in Assen of wilt u uw bestaande huis laten verbouwen? Dan gaan wij als bouwbedrijf graag voor u aan de slag. Wij zijn uw betrouwbare partner die u gedurende het hele proces begeleiden. Wij betrekken u bij iedere ontwikkeling, zodat alles naar uw wens verloopt. Om dit te realiseren is het voor ons heel belangrijk om uw idee├źn en wensen goed in kaart te brengen. Tijdens een gesprek zullen wij die dan ook uitgebreid met u bespreken. Op deze manier zorgen wij voor een prachtig eindresultaat in Assen. Neem vandaag nog contact met ons op voor onze hulp bij het realiseren van nieuwbouw, een aanbouw, advies op het gebied van een interne verbouwing of deskundige en praktische assistentie bij zelfbouw.

Aannemer bouwbedrijf assen

houten kozijn bouwbedrijf assen

Constructiewerk, reparatie en onderhoud

Moet er tijdens een renovatie of verbouwing het nodige constructiewerk worden uitgevoerd? Dan kunt u rekenen op het vakmanschap van de mannen van ons bouwbedrijf. Zij zorgen voor alle verschillende bewerkingen, reparaties en constructiewerkzaamheden uit. Tijdens de totstandkoming van uw nieuwbouwhuis of renovatie vervaardigen wij de staalconstructies van materialen als roestvrij staal, staal en aluminium. Uiteraard willen wij dat deze constructies zo langs mogelijk meegaan en daarom zorgen wij ook voor de juiste afwerking. Door het materiaal na te behandelen en antiroest technieken toe te passen kunnen wij de duurzaamheid verhogen. Neem contact met ons op en schakel ons bouwbedrijf vandaag nog in voor het realiseren van een staalconstructie, de nabehandeling, reparatie of onderhoud in Assen.

Neem contact met ons op

Wanneer u ons bouwbedrijf in Assen wilt inschakelen voor aanbouw, verbouw, constructiewerk, onderhoud of reparatie belt u naar 050-4095918of mailt u via info@bouwbedrijfmhbakker.nl. Wij voorzien u dan ook graag van informatie over de werkwijze van ons bouwbedrijf bij uw project in Assen.

    Vrijblijvende offerte aanvragen

    Back To Top