skip to Main Content
Bel ons

Hulp van de aannemer in Vries

Zoekt u een vakkundige aannemer in Vries of omgeving? Maak dan kennis met Bouwbedrijf Menno Bakker. Wij zijn het bouwbedrijf waar u terecht kunt voor al uw timmerklussen. Denk aan nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie, maar ook  assistentie bij zelfbouw. Bij ons bedrijf kunt u rekenen op deskundig advies en ouderwetse vakbekwaamheid. Wij hebben alle kennis en ervaring om het volledige bouwproces in eigen beheer te houden, van ontwerp tot de oplevering. Dit betekent dat er weinig tijd verloren gaat tussen het ontstaan van het idee en de realisatie hiervan. Heeft u behoefte aan meer informatie over de werkwijze van onze aannemer in Vries? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op.

Aanbouw en verbouw door onze aannemer in Vries

Wanneer u van plan bent om uw woning in Vries te laten verbouwen, is het van belang dat u de juiste, betrouwbare partner vindt. Het gaat immers om de toekomst van uw woning. Bouwbedrijf Menno Bakker is die partner voor u. Met de juiste kennis en vaardigheden zijn wij in staat om u gedurende het hele proces op de juiste manier te begeleiden. Om het gewenste eindresultaat te kunnen verwezenlijken, is het voor ons heel belangrijk om uw wensen en ideeën in kaart te brengen. Daarom gaan wij graag het gesprek met u aan en voorzien wij u van het nodige advies. Voor welk project wilt u onze aannemer in Vries inschakelen? Wenst u onze hulp bij nieuwbouw, een aanbouw, advies op het gebied van een interne verbouwing of heeft u onze deskundige en praktische assistentie nodig bij zelfbouw?

Timmerwerk aannemer vries

dakrenovatie aannemer vries

Constructiewerk, reparatie en onderhoud

Wilt u in Vries  constructiewerk laten uitvoeren door een echte specialist? Dan kunt u ook rekenen op ons timmerbedrijf. Tevens zorgen wij voor de nodige bewerkingen, het constructiewerk en de reparaties. Bij de realisatie van een nieuwbouwhuis of renovatie is het vaak noodzakelijk om verschillende staalconstructies te ontwikkelen. Onze aannemer vervaardigt de staalconstructies en maakt gebruik van de beste materialen, zoals staal, aluminium en roestvrijstaal. Uiteraard moeten deze constructies zo langs mogelijk meegaan. Daarom zorgen wij voor de nabehandeling van het materiaal met bijvoorbeeld antiroest technieken. Wij kunnen voor een afwerking in vrijwel elke kleur zorgen. Neem vandaag nog contact met ons op en schakel ons in voor het realiseren van een staalconstructie, de nabehandeling, reparatie of onderhoud.

Neem contact met ons op

Wenst u onze aannemer vanuit Vries in te schakelen voor een aanbouw, verbouw, constructiewerk, onderhoud of reparatie? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050-4095918. Mailen kan ook via info@bouwbedrijfmhbakker.nl. Onze aannemer in Vries gaat dan zo snel mogelijk voor u aan de slag om het gewenste eindresultaat te realiseren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Back To Top