skip to Main Content
Bel ons

Professionele aannemer regio Haren

Zoekt u een aannemer in Haren die u helpt bij een nieuwe woning of een uitbreiding? Bouwbedrijf Menno Bakker is de aannemer in Haren die het voor u kan verzorgen. Wij leveren zowel nieuwbouw als verbouwingen, wij doen dat alleen met de beste vakmensen en wij hebben daar ook nog een heel erg veel plezier in. Het werk dat wij afleveren wordt door onze klanten zeer gewaardeerd en zij kunnen er dan ook jarenlang van genieten. Laat ons voor u de steigers opklimmen om dat huis in Haren of die uitbreiding te krijgen waar u al zo lang naar zoekt.

Allround aannemer in Haren

Bouwbedrijf Menno Bakker heeft plezier en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Wij vinden als aannemer uit Haren niets leuker dan een eigenaar te spreken die nog steeds erg tevreden is over de woning die door ons gebouwd is. Aarzel niet langer en sluit uzelf ook aan in de lange rij van tevreden klanten die ons plezier en onze vakkennis als aannemer in Haren hebben ervaren.

De uitbreiding aan uw woning

Wij zijn ook de specialist om een uitbreiding of verbouwing aan een woning of bedrijf te verzorgen. Bij een verbouwing of uitbreiding gaan wij zeer zorgvuldig te werk. Door deze werkwijze hebben wij al veel klanten naar tevredenheid kunnen helpen. Zoekt u een aannemer die net dat beetje extra kan aanbieden voor uw nieuwe badkamer of uitbreiding van uw keuken? Neem dan maar eens contact met ons op en laat u door ons verbazen wat er allemaal mogelijk is.

Twee eigen werkplaatsen

Wij zijn de aannemer uit Haren die de beschikking heeft over twee werkplaatsen. Hier kunnen we hout, staal en ijzer bewerken om net dat beetje extra te geven. Wilt u een deur die afwijkt van de bestaande maten dan maken wij die voor u. Onze vaklieden staan voor iedere uitdaging klaar voor u en zullen met passie en vakmanschap werken aan uw woning. Wij kunnen ijzersmeedwerk leveren voor diverse toepassingen zoals afscheidingen en andere extra’s in uw woning. Een opsomming van de mogelijkheden kunt u hieronder lezen:

  • Eigen timmerwerkplaats
  • Kozijnen op maat
  • Ramen en deuren op maat
  • Staalconstructies
  • Nabehandeling en antiroest technieken.
  • Afwerking in elke kleur mogelijk

aannemer haren

Aannemer in Haren? Vraag naar de mogelijkheden

Zoekt u nog steeds naar die aannemer uit Haren die u het meeste aanspreekt? Neem dan contact op met ons. Wij komen graag bij u op bezoek om u onze mogelijkheden te laten zien en het werk uit te voeren. Laat ons u overtuigen dat wij als aannemer in Haren dat huis of die verbouwing kunnen afleveren waar u naar zoekt. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 050-4095918 of te mailen naar: info@bouwbedrijfmhbakker.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Back To Top