skip to Main Content
Bel ons

Hulp van de aannemer in Assen

Bent u op zoek naar een goede aannemer in Assen? Dan bent u aan het juiste adres bij Bouwbedrijf Menno Bakker. Wij zijn een allround aannemersbedrijf dat u kunt inschakelen voor nieuwbouw, verbouw, onderhoud, restauratie en assistentie bij zelfbouw. Onze vakmensen combineren deskundig advies met ouderwets vakmanschap. Wij bezitten alle kennis die nodig is om het bouwproces volledig zelf uit te voeren. Op deze manier gaat er weinig tijd verloren tussen het ontstaan van het idee en de realisatie hiervan. Wilt u meer te weten komen over het van onze aannemer in Assen? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op.

Aanbouw en verbouw door onze aannemer in Assen

Wilt u in Assen uw woning laten verbouwen? Dan is het belangrijk dat u een betrouwbare partner vindt, waarmee u optimaal kunt samenwerken. Het gaat namelijk om uw huis en de toekomst van uw bezit. Bouwbedrijf Menno Bakker wil graag deze partner voor u zijn. Wij begeleiden u gedurende het gehele project, van het ontwerp tot de oplevering van uw woning. Natuurlijk nemen wij uw wensen gedurende het proces als uitgangspunt. Zo kunnen we in samenwerking met u een prachtig eindresultaat leveren. Of het nu gaat om nieuwbouw, een aanbouw, advies op het gebied van een interne verbouwing of deskundige en praktische assistentie bij zelfbouw, u kunt altijd op ons rekenen.

Aannemer assen

houten kozijn assen

Constructiewerk, reparatie en onderhoud

Ook voor het nodige constructiewerk kunt u bij onze aannemer in Assen terecht. Daarnaast voeren wij bewerkingen, reparaties en constructiewerk uit. Wilt u een nieuwbouwwoning laten maken of een restauratie laten uitvoeren? Dan kunnen wij de staalconstructies vervaardigen. Voor het maken van de staalconstructies maken wij gebruik van alleen de beste materialen. Om de duurzaamheid van de materialen te verhogen, zorgen wij ook voor de juiste afwerking van de staalconstructies. Wij zijn in staat om verschillende nabehandelings- en antiroest technieken toe te passen. De afwerking is mogelijk in elke kleur. Wilt u onze aannemer direct inschakelen voor het realiseren van een staalconstructie, de nabehandeling, reparatie of onderhoud in Assen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Wilt u de hulp inschakelen van onze aannemer in Assen voor aanbouw, verbouw, constructiewerk, onderhoud of reparatie? Of heeft u vragen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 050-4095918. Mailen kan ook via info@bouwbedrijfmhbakker.nl. Onze aannemer in Assen gaat dan zo snel mogelijk voor u aan de slag om het gewenste eindresultaat te realiseren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Back To Top